Online sminktanácsadás

Tanulj otthonról!

Tanulj a hordhatóan elegáns sminkek technikáiról otthon, kényelmesen!

Sminkesként hiszem, hogy egy jó smink nem túl harsány, nem azért készül, hogy elfedje, aki vagy. Pont ellenkezőleg: kiemeli a stílusod, karaktered, az önkifejezésed része. Megadja az extra önbizalmat egy munkahelyi videóhíváshoz, találkozóhoz. Vagy épp emlékezetes belépőt kölcsönöz egy fontos alkalomra. Persze ehhez lényeges, hogy tudd, milyen anyagokat használj, milyen árnyalatok állnak jól kimondottan neked. Ismerned kell, hogyan tudod személyre szabni a lépéseket, miként korrigáld a technikát szemformádnak megfelelően.

Ezt adják meg számodra az online sminktanácsadások úgy, hogy ki sem kell lépned az otthonodból!

Élethelyzetedhez, céljaidhoz igazodva az oktatásaim között találhatsz: 

Villám sminkórákat gyors tudnivalókkal üzleti sminkekhez, amiket céges videóhívásokra vethetsz be. Gyors nappali sminkekhez, ha a teendők tengerében is szeretnéd feldobni magad. Illetve vannak online órák az egyszerűen elkészíthető, mégis látványos, elegáns alkalmi sminkekről is. A rendkívüli időkhöz alkalmazkodva arra is találsz online sminktanácsadást, hogy miként oldd meg, ha az élet úgy hozza, magad kell sminkelned az esküvődre!

Gördíts le a részletekért!

Mi vár az órákon?

Honnét tudhatod, hogy az online órák neked ideálisak?

Úgy szeretnéd megtanulni a saját sminked elkészítéséhez lényeges technikákat, hogy ahhoz ne kelljen órákra elhagyni az otthonodat?

 • A 3 órás online sminktanácsadásokkal mindez adott! 1. alkalommal 30 percben átnézzük az otthoni készleteidet, felírjuk, mit szerezz be. Utána következhetnek a személyre szabott sminkalapok a 2. alkalommal!

Fontos, hogy ne „beetetés” legyen a tanácsadás, ahol valamelyik sminkmárka termékeit akarják burkoltan rádsózni?

 • Márkafüggetlen oktatást tartok, személyre szabottan több gyártó sminktermékeiből is javasolni fogok számodra.

Szeretnéd pontosan tudni az otthoni sminktermékeidből mi használható, mit szerezz be? Plusz azt is, hogy mindezt hogyan tudod a legkevesebb bolt felkeresésével megtenni, honnét tudsz online rendelni belőlük?

 • A tanácsadásokon mindig elmondom, hogy a megbeszélteket honnét, hogyan tudod a legjobb áron beszerezni.

Nem az érdekel, hogy a sminkes milyen szépen tudja magát kifesteni, hordható sminkekhez keresel gyakorlati, személyes útmutatást?

 • Sosem készítek olyan fotókat, útmutatókat, ahol saját magam sminkelem. Ezt azért teszem, mert a sminkeknek a vendégeimen kell jól mutatniuk. Ahhoz, hogy kikísérletezzem, hogy saját magamat hogyan tudom szépen sminkelni, arra ott az egész életem. Rád csak pár óra jut, ebben kell jónak lennem oktatóként.

Olyan sminktanácsadót keresel, akitől később is megkérdezheted valamelyik lépést, vagy azt, milyen terméket ajánlott például a szarkalábak korrektorozásához?

 • A tanácsadásaim résztvevőinek fenntartok egy zárt Facebook-csoportot, ott bármikor tudsz kérdezni.

Hús-vér nőkre hangolt, mindennapi, elegáns sminkek készítéséről szeretnél tanulni látványsminkek helyett?

Pontosan ezt adják online sminktanácsadásaim, letesztelt formában!

Nemcsak rásütöttem az „online” bélyeget a standard sminktanácsadásokra. Tesztoktatások segítségével kísérleteztem ki, mi működik online, hogyan kell átalakítani a megszokott oktatási anyagokat. Így tudhatod: működő tudásanyagra // útmutatásra ruházol be.

Gördíts le a további tudnivalókért!

Mi vár rád
az online órákon?

A tudnivalókról

A termékek előzetes átnézése

 • Átnézzük, hogy minden eszközöd megvan-e a sminkeléshez – különösen az ecsetek

 • Átbeszéljük, mi alapján válassz alapozót

 • Megnézzük, hogy a színeidhez milyen szemsmink passzol – milyen színeket, milyen palettákat állíts össze

 • Átbeszéljük, melyek a nélkülözhetetlen sminktermékek számodra

 • Kiküldöm nyomtatható formában a jegyzetet, amivel pontos jegyzetet készíthetsz a tanácsadáson

Tudnivalók a személyre szabott sminkelésről

 • Átbeszéljük a szemformád sajátosságait

 • Meghatározzuk, mivel korrigáld, mit kerülj a sminkelésben a szemformád tükrében

 • Kitérünk a helyes korrektorhasználatra

 • Megbeszéljük, hogy hová és hogyan kell felvinni a pirosítót

Mindent begyakorlunk!

 • Először saját magamon mutatom a lépéseket

 • Elmagyarázok minden mozdulatot

 • Párhuzamosan, lépésenként segítem a sminked elkészítését saját magadon – nem egyben, magadtól kell lemásolni egy végeredményt.

Az órák felépítése

Személyre szabott online sminktanácsadásaim:

Az online sminktanácsadások a következőképpen épülnek fel: 30 perc előzetes konzultáció, az eszközeid, termékeid átnézése, a jegyzet kiküldése online. Átbeszéljük a további óratervet, felteheted a kérdéseidet. Ezután előre egyeztetve 2,5 órában következnek a tudnivalók és a gyakorlás. Végül megkapod a linket a zárt Facebook-csoporthoz, ahol bármikor kérdezhetsz tőlem és a többiektől is.

FONTOS: az online sminktanácsadásokhoz lényeges, hogy folyamatos internetkapcsolattal rendelkezz, valamint legyen olyan eszközöd, aminek a kamerája jó képminőséget biztosít!

#1 Gyors sminkek céges videókonferenciákoz, üzleti fotókhoz 3 órában

Egy céges videókonferencia során, üzleti fotónál a figyelem középpontjába kerül az arcod, így lényeges lesz az is, milyen a sminked! Ezzel az online sminktanácsadással azokat a fogásokat sajátíthatod el, amelyekkel történjen bármi, ezt el tudod magadnak készíteni. Így ha a napi rohanásban kell magadra dobni valamit egy meeting előtt, a nappali sminkedet alakítanád át egy előadáshoz, fotózásra / nem érkezik meg a sminkes / mégsem fér bele az időkeretbe a sminked egy forgatáson, akkor is minden rendben lesz!

Az online sminktanácsadás hossza: 3 óra – 2 alkalommal: 30 perc előzetes konzultáció 2,5 óra oktatás

A sminktanácsadás ára: 15.000 Ft-

Az órát előreutalással tudod megvásárolni. Töltsd ki pár perc alatt a jelentkezést és e-mailben küldöm a továbbiakat!

#2 Online smintkanácsadás nappali sminkekhez 3 órában

Az online sminktanácsadás keretében friss és elegáns nappali smink elkészítésének technikáit tanulhatod meg. Az előzetes 30 perces konzultáción hagyunk időt az ismerkedésre, az elvárásaid átbeszélésére. Majd átnézzük, hogy az eddig összegyűjtött sminktermékeid, ecseteid közül melyek azok, amelyek megfelelőek ehhez, illetve mi az, amit be kell szerezned. Ezt követően 2,5 órában, külön alkalommal átvesszük a sminkelési alapokat, megtanuljuk, mindezt hogyan alkalmazd személyre szabottan.

Az online sminktanácsadás hossza: 3 óra – 2 alkalommal: 30 perc előzetes konzultáció 2,5 óra oktatás

A sminktanácsadás ára: 15.000 Ft-

Az órát előreutalással tudod megvásárolni. Töltsd ki pár perc alatt a jelentkezést és e-mailben küldöm a továbbiakat!

#3 Menyasszonyi smink készítése otthon magadnak

Amennyiben nem szeretnél kellemetlen meglepetéseket a sminked miatt az esküvődön, a legjobb azt szakemberre bíznod. Ettől függetlenül megesik, hogy magadra maradsz elkészítésével. Ilyen lehet, ha egy távoli szigeten mondod ki a boldogító igent, vagy ha épp feje tetejére áll a világ, mint most a járványhelyzetben. Ezen az online sminktanácsadáson ilyen esetekre ismerkedhetsz meg az esküvői sminkek tudnivalóival. Átvesszük a speciális anyagokat, majd begyakoroljuk egy olyan elegáns változat lépéseit, amelyet te is biztosan el tudsz készíteni magadnak a nagy napra!

Az online sminktanácsadás hossza: 3 óra – 2 alkalommal: 30 perc előzetes konzultáció 2,5 óra oktatás

A sminktanácsadás ára: 15.000 Ft-

Az órát előreutalással tudod megvásárolni. Töltsd ki pár perc alatt a jelentkezést és e-mailben küldöm a továbbiakat!

#4 Alkalmi sminkek: személyre szabott, elegáns sminkek online sminktanácsadással

Az alkalmi sminkekről szóló online sminktanácsadásokon átvesszük az alapvető sminkelési tudnivalókat. Majd elmélyedünk egy alkalmi technika rád hangolt kivitelezésében, amelyet az alábbi listából választhatsz ki. Elegáns, emlékezetes megjelenés, hatékonyan, neked.

AMIBŐL VÁLASZTHATSZ:
 • Elegáns, színátmenetes alkalmi sminkek
 • Füstös sminkek
 • Instant alkalmi sminkek munkából alkalomra – szem- vagy szájhangsúlyos, vagy egyszerre a kettő
 • Ajakhangsúlyos sminkek és a szép tusvonal fortélyai

Az online sminktanácsadás hossza: 3 óra – 2 alkalommal: 30 perc előzetes konzultáció 2,5 óra oktatás

A sminktanácsadás ára: 15.000 Ft-

 

Az órát előreutalással tudod megvásárolni. Töltsd ki pár perc alatt a jelentkezést és e-mailben küldöm a továbbiakat!

#5 VIP korábbi tanulóimnak: extra gyakorlás online

Amennyiben részt vettél már korábban sminktanácsadáson, úgy élhetsz az új online órák VIP változatával. Ez egy 2 órás, kötetlen online gyakorlás, ahol választott sminkes kérdésekben tudunk konzultálni, gyakorolni.

A külön online gyakorlás hossza: 2 óra volt tanulómként, már rendelkezel alaptermékekkel, eszközökkel, így nincs szükség előzetes online megbeszélésre!

A sminktanácsadás ára: 10.000 Ft-

 

Az órát előreutalással tudod megvásárolni. Töltsd ki pár perc alatt a jelentkezést és e-mailben küldöm a továbbiakat!

Rólam
Mondták

Egy döntés előtt mindig jó, ha elérhető az egyik legősibb segítségforma egy témában: mások kikérhető, megfogadható véleménye, tanácsa. Az interneten böngészve ezt bonyolult megvalósítani szemtől-szemben, de van egy majdnem ugyanolyan jó megoldási javaslatom. Olvasd át, miként vélekedtek azok, akiknek sminket készítettem, nálam tanulták meg a sminkelés fogásait!

Rólam,
sminkesként

Gali Renáta vagyok, sminkes

Egy szép smink több mint az alapozód, festékeid, rúzsod és szempillaspirálod összessége. Fontos alkalmakkor megjelenésed ékköve, vagy ha épp arra van szükséged, páncél a munkahelyeden, szakmai életedben. Mindehhez persze ismerni kell a technikákat és fogásokat, amiktől az összhatás harmonikussá válik, hiszen ezek nélkül nincs elegáns smink, csak festett hatás.

Ez elsőre egyszerűnek tűnhet, viszont ha hivatásként tekintesz rá, képes életre szóló feladatot adni. Sminkesként, sminktanácsadásaimon oktatóként ezzel foglalkozom: segítek észrevenni, kihangsúlyozni saját szépséged, hogy ezáltal magabiztosabban teljen minden nap. Munkámat 2010-ben kezdtem: a MASK Sminkiskolában Kristóf Ilus vezetésével sajátítottam el a szakma fogásait, amelyeket azután Réti Dóra, Márki Bernadett, majd Bácskai Emese segítségével bővítettem, tökéletesítettem tovább.

Szép smink = természetesség, elegancia, saját stílus

Nem árulok zsákbamacskát: sminkesként, nőként nekem a nyugatias elegancia áll közel a szívemhez. Ahol a smink természetes hatást kelt, mert önmagunk maradunk benne. Majd ezt ötletes kiegészítőkkel, de intelligensen varázsoljuk izgalmassá. Ne legyen se túl sok, se túl kevés, legyen eredeti, hogy megragadjuk a figyelmet.

Tetszett, amit olvastál?
Tanulj tőlem sminkelni!

Amennyiben ilyen stílusban szeretnéd megtanulni az elegáns sminkek hozzád igazított készítésének tudnivalóit, vásárolj online sminktanácsadást!

Mindennapi sminkfortélyok:
e-book & videók otthoni sminkeléshez!