Mindennapi sminkfortélyok: e-book + videók otthoni sminkekhez

E-book + videók

Hordhatóan elegáns sminkek személyre szabott praktikái érhetően

Sokszor elfelejtjük, de a szépség nem külső elvárásoknak felel meg, nem retusálás hozza létre vagy egy trendi filter. A szépség természetes, mert belőlünk fakad. A hordhatóan elegáns sminkekkel ezt mutathatod meg, hangsúlyozhatod ki! Egy jó smink ugyanis nem túl harsány, nem azért készül, hogy elfedje, aki vagy. Pont ellenkezőleg: kiemeli a stílusod, karaktered, az önkifejezésed része. Magabiztossá tesz – és egy határozott Nőnél nincs gyönyörűbb.

A Mindennapi sminkfortélyok videókkal kiegészített e-könyvével az ilyen sminkek hozzád igazított praktikáival ismerkedhetsz meg! Hús-vér nőkre hangolt tudásanyag, amiben átadom a legfontosabb tudnivalókat, tippeket, trükköket, amelyeket 10 év alatt, több ezer vendégem sminkelése, oktatása során gyűjtöttem össze a hordható sminkek terén.

Tanuld meg az alapokat, azt, hogy miként korrigálhatod a sminkkészítés fogásait a szem- és arcformádnak megfelelően. Találj rá a színekre, anyagokra, amelyekkel a személyiségedhez szabott elegáns nappali és alkalmi sminkeket készíthetsz. Élethelyzethez és hozzád igazodó sminkes tudás önmagad sminkeléséhez a mindennapokban. Érthetően, követhetően. Ez a Mindennapi sminkfortélyok!

PDF e-book + zárt Facebook csoport 18 interaktív videóval, ami csak rád vár!

Gördíts le a részletekért!

Mit tartogat az e-book?

Honnét tudhatod, hogy ez az e-book neked szól?

Úgy szeretnéd megtanulni a saját sminked elkészítéséhez lényeges technikákat, hogy ahhoz ne kelljen kimozdulnod otthonról?

Fontos, hogy ne „beetetésről” szóljon a könyv, ne burkolt termékpromót kapj a pénzedért, hanem használható tudásanyag legyen? Szeretnéd, hogy a megszerzett tudással akár faragni is tudj a későbbi kiadásaidon ezen a téren?

 • Ez az e-book és a hozzá tartozó videók megadják ezeket számodra! Részletesen kidolgozott fejezetek vezetnek végig a tudnivalókon, minden terméktípusból több gyártót is figyelmedbe ajánlok. De a legfontosabb: a választás szempontjaival ismertetlek meg! Az erre épülő célzott vásárlással máris kevesebb kiadásod lesz. Nagyon fontos számomra, hogy önmagában is kerek, hasznos tudást nyújt a Mindennapi sminkfortélyok. Nemcsak belekapunk a dolgokba a további értékesítést hajszolva. Ennek hála, valóban ismerni fogod a saját sminked készítéséhez szükséges praktikákat. Így ha munkába vagy alkalomra magadnak szeretnéd elkészíteni, nyugodtan megteheted az iránymutatásával. Ez további pénztárca-barát tulajdonsága ennek a tudásanyagnak. A személyes tanácsadást természetesen semmi nem pótolhatja, de az anyagok segítségével biztos alapokra építheted a tudásodat a sminkeléssel, termékvásárlással kapcsolatban.

Nem egy egyen-sminkre van szükséged egy általános leírás alapján? Az érdekel miként módosítsd azt, hogy a saját szemformáddal / arcformáddal is szépen mutasson?

 • Az e-könyvből kiderül, hogyan igazítsd a teendőket szem- és arcformádhoz, milyen anyagokkal dolgozhatsz ezek mentén nappal és alkalomra!

Elegáns sminkeket készítenél a valóságban ahelyett, hogy otthon jól-rosszul próbálod lemásolni egy magazincímlap bevilágított, szerkesztett látványvilágát?

 • Az e-book elmeséli, hogyan használd az alapozót, korrektort, színeket a kézzel fogható eredményhez! Ami jól mutat emberek között, nappali fényben, nem csak fotón, filterezve. Nem elrejted a vonásaidat a sminkeddel, felerősíted azokat!

Praktikus tudásra vágysz, amivel a sminkedet az élethelyzethez megfelelően tudod módosítani?

Szeretnéd amennyire lehet, gyorsítani a sminkelést?

 • Az e-könyvben megmutatom, mi kell ahhoz, hogy a sminked megállja a helyét a munkahelyeden, ahogy azt is, miként hozd létre a segítségével a WOW-hatást egy randira például. Plusz miként lehet akkor is megoldani a sminkelést, ha reggel csak 15-20 perced van minderre.
 • Nem keverjük benne a tartós és színpadi anyagok használatát a mindennapokra szánt termékekkel. Nem kell ujjnyi vastagon alapozót felkenned az arcodra, nem festjük túl nagyra a sminkeket, nincs indokolatlan, erőteljes kontúrozás.

Ezt mind megadja a Mindennapi Sminkfortélyok e-bookja és a hozzá kapcsolódó videók!

Gördíts le a további tudnivalókért!

Mi vár rád
az e-bookban?

A tartalomról

Rengeteg tudás 178 oldalban:

 • Bőrápolási és bőrelőkészítési tudnivalók – mert a jó sminkbe az egészséges bőr is beletartozik! Bőrelőkészítés, lemosás, hidratálás

 • A sminkelés lépései, alapanyagai és eszközei – hogy tudd, mivel és hogyan dolgozz a szép végeredményért! Korrektorok, alapozás, púderezés, pirosítás, highlighter, szemsmink, rúzsozás

 • Korrigálás eltérő szemformáknál, hogy személyre tudd szabni a sminket – Eltérések közel- és távolülő-, előreugró- és mélyen ülő, lefelé ívelő és felfelé ívelő szemformák vagy épp rejtett szemhéj estén.

 • Bemutatom egy üde, friss nappali smink lépéseit Megnézzük, miként szabhatod magadra az örök-csábító füstös sminkeket Átvesszük az élénk szájas, hangsúlyos, elegáns sminkek tudnivalóit

Mit mutatnak be a videós anyagok?

 • Az anyagokhoz, ecsethasználathoz, technikákhoz kiegészítésként 18 darab könnyen követhető, oktatóvideó tartozik.

 • Szem alatti karikák korrigálása // Pirosítás: honnan-hova? // Alapozás mozdulatok

 • Melyik alapozó ecsetet hogyan használd // Élénk száj – így tisztázd le a szélét // Highlighter használat // Szemceruza használat és satírozás

 • Miként válassz tus ecsetet? // Hogyan húzz tusvonalat? // Nappali smink lépésenként // Füstös smink lépésenként

 • és még jó pár érdekesség

Extrák az e-book tulajdonosaként:

 • Az e-book és a videók megvásárlása után egyéni sminktanácsadásaim, Workshopjaim árából automatikusan 10% kedvezményre leszel jogosult a tagsággal! Ehhez igazolnod kell a vásárlási adataidat!

 • Tagja leszel az e-book és videó vásárlóknak fenntartott zárt Facebook-csoportnak is!

 • Itt: Havi 1 alkalommal ÉLŐ-videóban válaszolok a kérdéseidre a többiek társaságában.

 • Lehetőséged lesz posztban feltenni a kérdéseket az olvasottakkal, látottakkal kapcsolatban, én pedig igyekszem gyorsan megválaszolni azokat.

 • De várhatóan lesznek VIP kiegészítőanyagok is a csoportban.

A vásárlásról

Mennyiért vásárolhatod meg a Mindennapi Sminkfortélyok e-bookot + a 18 videót + a zárt Facebook-csoport tagságot?

A 178 oldalas Mindennapi Sminkfortélyok e-book + a hozzá tartozó, 18 darab részletes bemutatóvideó a sminkanyagokról, technikákról eszközökről + a zárt Facebook-csoport tagság, ahol megválaszolom a kérdéseidet együtt:

14.000 Ft-

Az e-bookot előreutalással vagy bankkártyás vásárlással vásárolhatod meg!

Az e-book a bankkártyás vásárlás végén letölthető, az olvasáshoz a jelszót kiküldött e-mailben kapod meg. Amennyiben előreutalásos formában vásárolsz e-bookot, akkor a PDF-et és a használati tudnivalókat külön e-mailben juttatom el részedre.

Hordható, elegáns sminkek: miért életmentőek a sminkelésben?

Fellépsz a netre, megnyitod a Youtube-ot és a csapból is sminkes anyagok – tanácsok, terméktesztek, lépésről-lépésre videók folynak. Sminkesként és sminkoktatóként a vendégeimmel beszélgetve mégis azt tapasztalom, hogy épp ezért / ennek dacára rendkívül fontossá vált egy megbízható tudásanyag a mindennapi sminkelésről. Sok online tippben, bejegyzésben ugyanis összemossák a színpadi, tartós sminkek vagy épp a versenysminkek világát a hétköznapi megjelenéssel. Önjelölt oktatók mutatják be, hogyan másoljuk le a hétköznapokra egy-egy híresség sminkjét a magazin címlapjáról. Közben elfelejtenek három nagyon fontos dolgot. Első, a magazinfotók, Instagramra feltöltött képek a szépségiparban egy komplett stáb (általában egész napos) munkájaként születnek meg. Stílustanácsadó, sminkes, fodrász, fotós készít el több száz képet, majd választja ki, szerkeszti tovább a legjobbakat. Kettő, ezek a sminkek épp ezért csak ilyen körülmények között mutatnak jól, maradnak természetesek. A valóságban túl soknak tűnnek majd, nem azt a hatást keltik, amire a legtöbben számítanak. Három, tartós anyagokkal készülnek, amelyek alkalmi célra nagyon jók, de hosszú távon nem biztos, hogy bőrünk egészségét szolgálják.

MIÉRT PROBLÉMA EZ A SMINKELÉS TERÉN?

Mert önbizalomhiányossá teszi a hétköznapi, normális nőket, akik szeretnék jól érezni magukat a bőrükben. Hiszen olyan szépségideállal szembesít, ami a stúdión kívül nem létezik. Ráadásul hiába követed a lépéseket, ezek a sminkek nem fognak működni természetes fényben, a mindennapokban. Többszáz menyasszony és több ezer alkalmi sminkre, egyéni sminktanácsadásra érkező vendég után úgy döntöttem, itt az idő ezen változtatni. Az elegáns, hordható sminkek készítése ugyanis tanulható. Épp ezért összegyűjtöttem mindazt az anyagismereti- technikai és korrekciós tudást, ami ehhez lényeges. Ezen vezet végig a Mindennapi sminkfortélyok sminkes e-bookja. Érthetően, követhetően, hús-vér nőkre szabott elegáns, hordható sminkekkel. A teendőket pedig a kapcsolódó videók teszik egyértelművé.

Nézz bele!

Látni szeretnéd mielőtt rendelsz?

Tetszett, amit láttál?
Lepd meg magad e-bookkal!

Amennyiben szeretnéd megvásárolni az e-bookot + a videókat nincs más dolgod, mint kattintani és követni az instrukciókat a megrendelési felületen!

Rólam
Mondták

Egy döntés előtt mindig jó, ha elérhető az egyik legősibb segítségforma egy témában: mások kikérhető, megfogadható véleménye, tanácsa. Az interneten böngészve ezt bonyolult megvalósítani szemtől-szemben, de van egy majdnem ugyanolyan jó megoldási javaslatom. Olvasd át, miként vélekedtek azok, akiknek sminket készítettem, nálam tanulták meg a sminkelés fogásait!

Rólam,
sminkesként

Gali Renáta vagyok, sminkes

Egy szép smink több mint az alapozód, festékeid, rúzsod és szempillaspirálod összessége. Fontos alkalmakkor megjelenésed ékköve, vagy ha épp arra van szükséged, páncél a munkahelyeden, szakmai életedben. Mindehhez persze ismerni kell a technikákat és fogásokat, amiktől az összhatás harmonikussá válik, hiszen ezek nélkül nincs elegáns smink, csak festett hatás.

Ez elsőre egyszerűnek tűnhet, viszont ha hivatásként tekintesz rá, képes életre szóló feladatot adni. Sminkesként, sminktanácsadásaimon oktatóként ezzel foglalkozom: segítek észrevenni, kihangsúlyozni saját szépséged, hogy ezáltal magabiztosabban teljen minden nap. Munkámat 2010-ben kezdtem: a MASK Sminkiskolában Kristóf Ilus vezetésével sajátítottam el a szakma fogásait, amelyeket azután Réti Dóra, Márki Bernadett, majd Bácskai Emese segítségével bővítettem, tökéletesítettem tovább.

Szép smink = természetesség, elegancia, saját stílus

Nem árulok zsákbamacskát: sminkesként, nőként nekem a nyugatias elegancia áll közel a szívemhez. Ahol a smink természetes hatást kelt, mert önmagunk maradunk benne. Majd ezt ötletes kiegészítőkkel, de intelligensen varázsoljuk izgalmassá. Ne legyen se túl sok, se túl kevés, legyen eredeti, hogy megragadjuk a figyelmet.

Tetszett, amit olvastál?
Lepd meg magad e-bookkal!

Amennyiben szeretnéd megvásárolni az e-bookot + a videókat nincs más dolgod, mint kattintani és követni az instrukciókat a megrendelési felületen!