Ajándékutalvány – 7 órás sminktanácsadás

49.000Ft

A megajándékozottad nevét a Pénztárban írd a Kiegészítő információ mezőbe!

Ez a 7 órás tanácsadás alapozó órán megkezdett munkát viszi tovább. A nappali smink elkészítéséhez szükséges 4 órát egy újabb 3 órás tanácsadás követi, ahol a kiválasztott alkalmi smink technikával foglalkozunk megajándékozottad stílusához, személyiségéhez hangoltan. Az alapkurzus után akár még aznap folytathatjuk a tanulást, de beszélhetünk meg külön időpontot is.

Amiből a nappali smink kiegészítéseként választhat a megajándékozott:

  1. Elegáns, színátmenetes alkalmi sminkek
  2. Füstös sminkek
  3. Instant alkalmi sminkek munkából alkalomra – szem- vagy szájhangsúlyos, vagy egyszerre a kettő
  4. Ajakhangsúlyos sminkek és szép tusvonal fortélyai

Miért klassz ajándék a szép smink?

Egy jó technikával készített, szép smink több mint az alapozó, festékek, a rúzs és szempillaspirál összessége. Fontos alkalmakkor megjelenésünk ékköve, ami kiemeli a tekintetet, emlékezetes megjelenést biztosít a kellő pillanatban. De munkahelyünkön is jó szolgálatot tehet, megadva a kellő magabiztosságot.

Ehhez ismerni kell kinek mi áll jól, melyek azok a technikák, amik az ő stílusához passzolnak. Ezek megtalálásáról és begyakorlásáról szólnak egyéni oktatásaim, ahol zavaró csoport nélkül, nyomtatott jegyzet mentén haladunk tanulóimmal.

Adj szépséget ajándékba!

MOST 9 HÓNAPOS BEVÁLTÁSSAL A VÁSÁRLÁS UTÁN!

A körülményekre tekintettel most extra hosszan, 9 hónapig jelentkezhet be a tanácsadásra megajándékozottad. Szabadon, amikor üres időpont áll rendelkezésre a naptáramban az oktatáshoz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések

Be the first to review “Ajándékutalvány – 7 órás sminktanácsadás”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük