Egyéni sminktanácsadás

Sminktanácsadás

Tanulj a hordható, elegáns sminkekről sminkekről személyre szabva!

Egy jó smink több mint az alapozód, korrektorod, szemhéjpúdereid, rúzsod összessége. Meghatározza a tekinteted, így központi elemét adja megjelenésednek. Épp ezért fontos, hogy úgy készítsd, ahogy az a te arcodhoz illik. Ne legyen túl harsány, ne keltsen festett hatást, de mégis adja meg WOW élményt, amikor megpillantanak.

Mit adhat neked egy szép smink?

Extra önbizalmat az üde nappali sminkek segítségével a hétköznapok során.

Felejthetetlen belépőt az alkalmi sminkek fogásaival a nap végén randihoz, vacsorához, családi programokhoz.

Mi szükséges hozzá?

Az, hogy tudd, neked mi áll jól, stílusodhoz, arcodhoz igazítva milyen technikákkal, milyen színekkel érheted el azt a végeredményt, aminek örülsz, ha a tükörbe pillantasz.

Ezt adják meg egyéni sminktanácsadásaim!

Élethelyzetedhez, céljaidhoz igazodva az oktatásaim között találhatsz:

 • Villám sminkórákat gyors tudnivalókkal üzleti fotózásokra vagy épp utazásokkor készíthető sminkekkel.
 • Plusz vannak átfogó tudást adó nagyobb tanácsadások a nappali, alkalmi és extra sminktechnikák fogásaival.

Mindez 3, 4, 7, 10 vagy épp 16 órában az elképzeléseidnek megfelelően.

9 hónapos beváltási idővel a vásárlás után!

Gördíts le a részletekért!

Ne hezitálj!

De nincs időd rá?

Jó technikával a sminkelés nem az értékes időd ellensége!

Megannyi vezető beosztású nőtől kérdeztem meg a tanácsadásaimon, hogy korábban mi tartotta vissza őket attól, hogy beiratkozzanak egy ilyen oktatásra. Valahogy mindig vissza-visszatértünk arra, hogy leginkább az időhiány az, ami miatt sosem szánták rá magukat, hogy a sminkekkel foglalkozzanak. Hiszen, amit muszáj, azt reggel pár perc alatt azért maguk is megoldották, a többiről pedig úgy gondolták, nem fér bele a napba. Ismerős? Akkor jobb, ha tudod: az idő csak akkor a sminked ellensége, ha nem tudod, mit és hogyan kell hatékonyan használnod. Ez egyébként, ha jobban belegondolsz, ugyanúgy igaz bármire: főzésre, sportokra, művészetekre. Az egész akkor válik egyszerűbbé, ha valaki megmutatja konkrétan neked, mit kell tenned, hogy olyan legyen a végeredmény, amit mindig is szerettél volna. Pontosan ezt adja meg számodra egy egyéni sminktanácsadás. Személyre szabottan megismertet a teendőkkel, időhatékonyan felruház a hibátlan megjelenés hatalmával.

Extra magabiztosság, több szabadidő, szebb sminkek: csak egy kis tanulás kell hozzá!

Egy jó sminktanácsadás után:

 • Nem kell hallgatnod otthon, hogy „Minek vettél ennyi sminkcuccot, ha nem is tudod használni?!”
 • Nem liheg a nyakadban a párod a tükör előtt, hogy „Mikor indulunk már, légyszi siessünk, elkésünk!” – hiszen tudod, mit csinálsz, így tervezni is tudsz a sminked elkészítésével.
 • Nem piszkálnak majd többet a társaságban, hogy „Mindig rád kell várni.”
 • Nincs több üzenet, hogy „Elindultál már?!”.
 • Többé nem kell aggódnod, hogy „Vajon jól áll, nem lett foltos? Istenem, azt sem tudom mit csináltam!”

Kipróbálod?

Sminktanácsadások

Az órák felépítése

A sminktanácsadások a következőképpen épülnek fel: az órák között találsz 2 villámsminkórát, ami élethelyzethez igazított speciális sminkkészítési alapokat nyújt 3 órában. A nagyobb, átfogó tudást nyújtó sminktanácsadások egy 4 órás alapozó sminktanácsadással, a Reggeli trükkökkel kezdődnek. Az itt megszerzett tudásra pedig 3 órás további blokkokban építhetjük rá mindazt, ami az alkalmi, színátmenetes, füstös vagy épp élénkszájas sminkek készítésével kapcsolatban érdekel. A végső óraszám annak megfelelően áll össze, hogy hány alkalmi sminktechnikát tanulnál meg. Ezek közül vásárolhatsz 4+3 órás csomagokat – Célzott sminkpraktikák. Van 10 órás átfogóbb tanuláshoz ideális 4+3+3 órás nagycsomagom is – Elegancia fortélyai. Természetesen kedvedre bővítheted a megtanulható sminktémák sorát, akár 16 órában bejárva minden témakört, ami jelenleg elérhető: ez a Mindig WOW! – a teljes otthoni sminkes tudásanyag 4+3+3+3+3 órában.

Hol található a stúdióm?

Budapesten, a XIII. kerültben, nem messze a Béke tértől: Üteg utca 29.

A tanácsadásokról részletesen

Mitől több nálam
egy sminktanácsadás?

Ami plusz

Nem tucatoktatást tartok

Ugye számodra is a legfontosabb, hogy egy sminktanácsadáson olyan sminkekről tanulj, amelyek Neked állnak jól? Ez csoportban, egy „univerzális, bárkinek jól áll” megoldást követve nem működik. Épp ezért nálam Te vagy a középpontban, a te stílusod, igényeid. Komolyan veszem a sminkelést és Téged. Egy, maximum két fővel tartok órákat, utóbbit is csak abban az esetben, ha ismeritek egymást. Így mindent biztosan hozzád igazíthatunk.

Használható tudást adok át

Gondolom lényeges, hogy olyan tudást szerezz meg, amit nélkülem is használni tudsz. Épp ezért a tanfolyamokon – legyen szó nappali, alkalmi vagy füstös sminkről -, nem egyetlen, kőbe vésett smink színeit és lépéseit tanuljuk meg, hanem átfogó tudást sajátíthatsz el. Olyan fogásokat, amikkel könnyedén készítheted el a sminket, amivel örömmel és magabiztosan lépsz ki az utcára. Ezekre építve nemcsak szép, de könnyen átalakítható lesz a sminked az alkalom vagy épp a ruhád színe szerint.

Érthető, tesztelt tananyag

Félsz, hogy neked ez nem fog menni? Ne aggódj, kellő gyakorlással minden orvosolható! Nemcsak elmesélek valamit, a kurzusok garantált tudást adnak. A tananyagot, a lépéseket olyan nők segítségével kísérleteztem ki, akik sosem sminkelték magukat, semmit nem tudtak a szépségápolási termékekről, mégis működött az oktatás, úgyhogy neked sincs semmi félnivalód

Részletes jegyzetet kapsz

Az oktatáshoz kapsz egy kinyomtatott segédanyagot a legfontosabb tudnivalókkal, de minden apró részletet ugyanúgy felírunk a közös gyakorlás során is, ez a jegyzet a későbbiekben hidd el, kincset ér!

Segítek átnézni a nesszeszered

Nagyon fontos, hogy átnézzük a sminkeléshez használt termékeidet, és abból, ami használható, azt beépítjük az oktatásba. A szép sminkhez nem egyetlen „csodagyártó” készítményei vezetnek el, számos nagyon jó sminkmárka van, és ezek kollekcióiból is lapulhatnak a táskádban darabok, érdemes őket kombinálni. Én egyetlen gyártó felé sem vagyok elköteleződve, így nem vagyok érdekelt abban, hogy bármit rád erőltessek. Ha minőségi szempontok miatt valamin változtatni kell, akkor szólok, de feleslegesen nem költjük a pénzed.

Segítek a vásárlásban, ha szeretnéd

Amennyiben a 10 vagy több órás tanfolyamra jelentkezel, akkor kiegészítésként választhatsz mindehhez egy közös vásárlást is, aminek a keretében egy sminkessel felszerelkezve vághatsz bele egy egy órás shoppingolásba. Ha nincs időd elugrani a legközelebbi plázába, akkor akár szívesen beszerzem és feladom neked a megbeszélt sminktermékeket.

Órafajták

Okos villámsminkek
3 órában - 24.000 Ft-

Személyre szabott smink alapok plusz élethelyzethez igazodó tudás.

#1 Gyors sminkek üzleti fotókhoz, eseményekhez akár 20 percben a munkahelyen

Egy üzleti fotónál, céges előadás során a figyelem középpontjába kerül az arcod, így lényeges lesz az is, milyen a sminked! Ezzel a villámtanácsadással azokat a fogásokat sajátíthatod el, amelyekkel történjen bármi, ezt el tudod magadnak készíteni, akár a helyszínen is. Így ha a napi rohanásban kell a nappali sminkedet átalakítani egy előadáshoz, fotózásra / nem érkezik meg a sminkes / mégsem fér bele az időkeretbe a sminked egy forgatáson, akkor  is minden rendben lesz!

#2 Okos sminkek, ha utazol – kis neszesszer, néhány termék, sok élmény

Egy utazáson senki sem szeretne a szükségesnél több időt szépítkezéssel tölteni. De az sem baj, ha a közös fotókon olyan formában látjuk viszont magunkat, ami miatt legszívesebben nem rejtenénk el a képeket. Az arany középút megtalálásáról szól ez a villámtanácsadás. Időkímélő technikák, praktikus anyagok, a lehető legkevesebb termékkel, speciális ecsetekkel.

#3 Menyasszonyi sminkek otthon

Amennyiben nem szeretnél kellemetlen meglepetéseket a sminked miatt az esküvődön, a legjobb azt szakemberre bíznod. Ettől függetlenül megesik, hogy magadra maradsz elkészítésével. Ilyen lehet, ha egy távoli szigeten mondod ki a boldogító igent, vagy ha épp feje tetejére áll a világ, mint most a járványhelyzetben. Ezen a villám-sminktanácsadáson az ilyen esetekre ismerkedhetsz meg az esküvői sminkek tudnivalóival. Átvesszük a speciális anyagokat, majd begyakoroljuk egy olyan elegáns változat lépéseit, amelyet te is biztosan el tudsz készíteni magadnak a nagy napra!

Reggeli trükkök
4 órás alapozó sminktanácsadás
- 28 000 Ft-

A 4 órás sminktanácsadás keretében a friss és elegáns nappali smink elkészítésének technikáit tanulhatod meg. Hagyunk időt az ismerkedésre, az elvárásaid átbeszélésére, majd átnézzük, hogy az eddig összegyűjtött sminktermékeid, ecseteid közül melyek azok, amelyek megfelelőek ehhez, illetve mi az, amit be kell szerezned.

Alkalmi sminkpraktikák
7 órás egyéni sminktanácsadások
- 49 000 Ft-

A 7 órás sminktanácsadáson az alapozó oktatáson megkezdett utat folytatjuk. Itt a stílusodhoz, személyiségedhez igazított alkalmi smink lépéseit tanulod meg a nappali smink technikái után. Amennyiben szeretnéd ha te lennél a főszereplője az estédnek és nem a sminked, szeretnél elegáns WOW hatást a pillanathoz, ideális ez a tanácsadás. Átnézzük a legfontosabb tudnivalókat a szemhéjpúderekről, elsajátítod a szép ceruzahasználat és satírozás technikáit. A 4 órás alapkurzus után akár még aznap folytathatjuk a tanulást, de beszélhetünk meg külön időpontot is.

Az alkalmi smink technikák közül 1-et választhatsz ki az oktatáshoz, amelyről tanulni szeretnél. Ezt a bejelentkezéskor átbeszéljük, fixáljuk.

Amiből választhatsz:

 1. Elegáns, színátmenetes alkalmi sminkek
 2. Füstös sminkek
 3. Instant alkalmi sminkek munkából alkalomra – szem- vagy szájhangsúlyos, vagy egyszerre a kettő
 4. Ajakhangsúlyos sminkek és szép tusvonal fortélyai

Elegancia fortélyai
10 órás sminktanácsadás csomagok
– 70.000 Ft-

A 10 órás oktatási csomagomat választva (4+3+3 óra) az elgondolásaid szerint akár többet is elsajátíthatsz az alkalmi sminkkészítési technikákból az alapok és a nappali smink készítése után. Így mindig emlékezetes lehet a megjelenésed a fontos pillanatokban.  Lehetőség van arra is, hogy a 7. órát követően közösen átbeszéljük, hogy a stílusodhoz, arckarakteredhez igazodva mit lenne érdemes megtanulnod az utolsó 3 órán.

Alkalmi sminkek, amelyekből a 10 órás tanácsadáson 2-őt választhatsz a nappali sminken túl:

Alkalmi sminkek, amelyekből a 10 órás tanácsadáson 2-őt választhatsz a nappali sminken túl:

 1. Elegáns, színátmenetes alkalmi sminkek
 2. Füstös sminkek
 3. Instant alkalmi sminkek munkából alkalomra – szem- vagy szájhangsúlyos, vagy egyszerre a kettő
 4. Ajakhangsúlyos sminkek és szép tusvonal fortélyai

Mindig WOW! – a teljes otthoni sminkes tudásanyag 16 órában
– 112.000 Ft-

A legnagyobb otthoni smink-tudáscsomag azt adja, amit ígér. Az elvégzése után minden, a stílusodhoz igazított fortély a rendelkezésedre áll majd, hogy a sminkeddel olyan hatást válts ki másokból, amilyet terveztél. Legyen ez épp elegáns, csábító, visszafogott, önbizalomteli szakmai megjelenés vagy csak egy fotóképes arc 15 perc alatt a nyaralásod során.

Tetszik, amit látsz?
Jelentkezz!

Ha szeretnél időpontot foglalni egy egyéni sminktanácsadásomra kattints, és használd megrendelő űrlapomat! Sminkelj magabiztosan, saját stílusodban. Oktatások zavaró csoport nélkül.

Nézz bele!

Milyen egy egyéni sminktanácsadás?

Rólam
Mondták

Egy döntés előtt mindig jó, ha elérhető az egyik legősibb segítségforma egy témában: mások kikérhető, megfogadható véleménye, tanácsa. Az interneten böngészve ezt bonyolult megvalósítani szemtől-szemben, de van egy majdnem ugyanolyan jó megoldási javaslatom. Olvasd át, miként vélekedtek azok, akiknek sminket készítettem, nálam tanulták meg a sminkelés fogásait!

Rólam,
sminkesként

Gali Renáta vagyok, sminkes

Egy szép smink több mint az alapozód, festékeid, rúzsod és szempillaspirálod összessége. Fontos alkalmakkor megjelenésed ékköve, vagy ha épp arra van szükséged, páncél a munkahelyeden, szakmai életedben. Mindehhez persze ismerni kell a technikákat és fogásokat, amiktől az összhatás harmonikussá válik, hiszen ezek nélkül nincs elegáns smink, csak festett hatás.

Ez elsőre egyszerűnek tűnhet, viszont ha hivatásként tekintesz rá, képes életre szóló feladatot adni. Sminkesként, sminktanácsadásaimon oktatóként ezzel foglalkozom: segítek észrevenni, kihangsúlyozni saját szépséged, hogy ezáltal magabiztosabban teljen minden nap. Munkámat 2010-ben kezdtem: a MASK Sminkiskolában Kristóf Ilus vezetésével sajátítottam el a szakma fogásait, amelyeket azután Réti Dóra, Márki Bernadett, majd Bácskai Emese segítségével bővítettem, tökéletesítettem tovább.

Szép smink = természetesség, elegancia, saját stílus

Nem árulok zsákbamacskát: sminkesként, nőként nekem a nyugatias elegancia áll közel a szívemhez. Ahol a smink természetes hatást kelt, mert önmagunk maradunk benne. Majd ezt ötletes kiegészítőkkel, de intelligensen varázsoljuk izgalmassá. Ne legyen se túl sok, se túl kevés, legyen eredeti, hogy megragadjuk a figyelmet.

Tetszik, amit látsz?
Jelentkezz!

Ha szeretnél időpontot foglalni egy egyéni sminktanácsadásomra kattints, és használd megrendelő űrlapomat! Sminkelj magabiztosan, saját stílusodban. Oktatások zavaró csoport nélkül.

Mindennapi sminkfortélyok:
e-book & videók otthoni sminkeléshez!