Üteg utca 29, Budapest, Hungary, 1139 +36 70 439 8709 Jogi nyilatkozat Adatkezelési tájékoztató

Szép smink: áldás vagy átok? Szabadulj meg a dilemmától egyéni sminktanácsadással! Most őszi akcióban! 🍁

Sminkoktatás egyénileg, használható tudással, áttekinthetően & klassz ajándékokkal szeptember 21-ig!

Csak rajtad áll, mit hozol ki az őszből: szólhat az esők és a szürkeség miatti kesergésről vagy a megújulásról, fesztelen énidőről most, hogy a srácokat végre lefoglalja az iskola, újra pörgés van a munkában, és anélkül élvezheted a délutánokat, hogy izzadnál a 40 fokban.

Ha a megújulásra szavazol, akkor stílusos szövetségesre találsz ehhez a sminkedben. Hiszen könnyedén emelheted ki segítségével a tekinteted, teheted emlékezetessé a megjelenésed, vagy épp használhatod páncélként a szakmai életedben megbeszélések, tárgyalások során.

Azonban, hogy az elkészítését áldásnak és ne időpazarló átoknak érezd, tudnod kell, mit csinálsz. Hogy, miként válaszd ki és hogyan használd a céljaid érdekében az ecseteket, alapozót, rúzsokat, a szemhéjpúderek megannyi színét.

A megoldás?

Hagyd hátra a kifogásokat, iratkozz be egyéni tanácsadásomra, ahol zavaró csoport nélkül, kizárólag a stílusodhoz igazított sminkek lépéseivel foglalkozunk. Mindezt az időbeosztásodhoz alkalmazkodó kezdéssel. Nincs szükség előzetes tudásra, ráadásul az ismeretekkel megannyi értékes percet spórolhatsz meg, amíg személyre szabott, stílusos megjelenéssel ruházod fel magad.

Mindez ajándékokkal a tiéd szeptember 21-ig! 🍁

Ráadásul, mindez most szeptember 21-ig klassz ajándékokkal és exkluzív, zárt Facebook-csoporttagsággal lehet a tiéd, ahol lehetőséged lesz beszélgetni velem a mindenről, ami a sminkek kapcsán érdekel.

Gördíts le a részletekért!

🍁 Szeptemberi szépségkúra: Egyéni sminktanácsadások őszi akcióban!

Mi lehet jobb egy egyéni tanácsadásnál, ahol zavaró csoport nélkül, csak azokkal a sminkekkel foglalkozunk részletesen, ami neked áll jól? Ha szeptember 21-ig beiratkozol és a stílusos megjelenés fortélyai mellett más ajándékokkal is megleped magad!

Bizony. :) Ha előreutalással fizeted ki egyéni tanácsadásodat szeptember 8 és 21. között, akkor a választott oktatás hosszától függően megannyi értékes ajándékot is bekészítek a táskádba a nyomtatott jegyzet és az ajándék sminktükör mellé, ami minden tanulómnak jár!

A 4 órás tanácsadásokhoz most két szuper ecsetet kapsz. A BőszEcset 7057-es ferde ecsetével öröm a szemöldökformázás, ráadásul akkor is jó szolgálatot tesz, ha a szempillatövedet emelnéd ki. Rúzsecsetük neve pedig önmagáért beszél. A 7 órás tanácsadásokhoz ehhez egy Bioderma Micellás víz is jár ráadásként, amivel kíméletesen moshatod le a sminkedet, vagy tisztíthatod le arcodat reggel a hidratáló felvitele előtt a tökéletes alapozáshoz. Ha a 10 órás egyéni tanácsadást választod, akkor ezeket egy klassz, M.A.C rúzzsal fejelheted meg. A Peach Blossom egy hűvös nude árnyalat, jól használható, általánosabb szín.

Ráadás: Zárt Facebook csoporttagság

Hamarosan indul tanulóimnak zárt, mindennapi sminkelésre kihegyezett Facebook csoportom, ahol nemcsak tematikusan járunk körbe több praktikát és tippet, de lesznek tematikus beszélgetések is, amikor előre meghatározott időpontban azonnal válaszolok a kérdésekre egy témán belül! 😉 Ne maradj le!

Ajándékba adod? Most kétszeresen adsz! 🎁

Ha másnak vásárolnál ajándék egyéni sminktanácsadást, most érdemes megvásárolnod az utalványt! Ugyanis a kedvezményes időszakon belül az ajándékok azokhoz is mind járnak! 😉

A tanácsadásokról & ajándékokról részletek lejjebb!

Mit tanulunk az órákon?

Az órák a következőképpen épülnek fel: egy 4 órás alapozó oktatást két, egyenként 3 órás továbbképzéssel egészíthetsz ki az elgondolásaidnak megfelelően. Az oktatásokon mindent alaposan begyakorlunk, plusz egy nyomtatott oktatóanyagot is kapsz, amit személyre szabott jegyzetekkel egészítünk ki.

Reggeli trükkök

A 4 órás oktatás keretében a friss és elegáns nappali smink elkészítésének technikáit tanulhatod meg. Hagyunk időt az ismerkedésre, az elvárásaid átbeszélésére, majd átnézzük, hogy az eddig összegyűjtött sminktermékeid, ecseteid közül melyek azok, amelyek megfelelőek ehhez, illetve mi az, amit be kell szerezned.

A tanácsadás ára: 26 000 Ft.

AJÁNDÉK: BőszEcset 7057 ferde ecset és rúzsecset

Ajándék értéke: 4.000 Ft

Rendeld meg!

Az igéző tekintet titkai

A 7 órás tanácsadáson az előbbiekben megkezdett utat folytatjuk. Itt a stílusodhoz, személyiségedhez igazított alkalmi vagy füstös smink lépéseit tanulod meg a nappali smink technikái után.  Átnézzük a legfontosabb tudnivalókat a szemhéjpúderekről, elsajátítod a  szép ceruzahasználat és satírozás technikáit.  A 4 órás alapkurzus után akár még aznap folytathatjuk a tanulást, de beszélhetünk meg külön időpontot is.

A tanácsadás ára: 45 500 Ft.

AJÁNDÉK: BőszEcset 7057 ferde ecset és rúzsecset + Bioderma Micellás víz

Ajándék értéke: 4.000 Ft + 3.500 Ft Összesen: 7.500 Ft.

Rendeld meg!

Az elegancia fortélyai

A 10 órás,  legnagyobb oktatási csomagomat választva az eddigieket egészítjük ki a szép, ajakhangsúlyos smink és a tusvonalhúzás fortélyaival. Amennyiben erre az oktatásra iratkozol be, megszerzel minden eddigi tudáselemet (nappali, alkalmi és füstös sminkek), mielőtt olyan izgalmas és igéző technikákkal haladunk tovább, mint az élénkpiros száj egy visszafogott szemsmink társaságában. A 10 órás tanácsadásomon lehetőséged van arra is, hogy a megismerni kívánt extra technikát te nevezd meg. Persze ha úgy szimpatikusabb, akkor lehetőség van arra is, hogy a 7. órát követően közösen átbeszéljük, hogy a stílusodhoz, arckarakteredhez igazodva mit lenne érdemes megtanulnod az utolsó 3 órán.

A tanácsadás ára: 65 000 Ft.

AJÁNDÉK: BőszEcset 7057 ferde ecset és rúzsecset + Bioderma Micellás víz + M.A.C Peach Blossom rúzs

Ajándék értéke: 4.000 Ft + 3.500 Ft + 6300 Ft Összesen: 13.800 Ft.

Rendeld meg!

Extra gyakorlásra lenne szükséged?

Nincs miért kétségbeesni, megbeszélhetünk további alkalmakat is!

Ha az órák után maradt olyan technika, amit a felügyeletem mellett szeretnél begyakorolni, vagy eszedbe jutott időközben valami, amit még kipróbálnál, a gyakorló órákat neked találták ki. A segítségemmel zajló gyakorlóalkalmakat 3 órás időtartamban tudod lefoglalni, előre egyeztetett időpontban.

Fontos: az irányított gyakorlási alkalmakat csak valamelyik tanácsadásom megvásárlásával párhuzamosan vagy korábbi tanulómként veheted igénybe! Az órád megrendelése mellett jelezd, ha extra órára lenne szükséged!

A  gyakorlóalkalom ára: 15 000 Ft.

Hol található a stúdióm?

Budapesten, a XIII. kerültben, nem messze a Béke tértől: Üteg utca 29.

De nincs időd rá?

Jobb ha tudod: jó technikával a smink nem az s időd ellensége!

Megannyi vezető beosztású nőtől kérdeztem meg a tanácsadásaimon, hogy korábban mi tartotta vissza őket attól, hogy beiratkozzanak egy ilyen oktatásra. Valahogy mindig vissza-visszatértünk arra, hogy leginkább az időhiány az, ami miatt sosem szánták rá magukat, hogy a sminkekkel foglalkozzanak. Hiszen, amit muszáj, azt reggel pár perc alatt azért maguk is megoldották, a többiről pedig úgy gondolták, nem fér bele a napba. Ismerős? Akkor jobb, ha tudod, az idő csak akkor a sminked ellensége, ha nem tudod, mit és hogyan kell hatékonyan használnod. Ez egyébként, ha jobban belegondolsz, ugyanúgy igaz bármire, főzésre, sportokra, művészetekre. Az egész akkor válik egyszerűbbé, ha valaki megmutatja konkrétan neked, mit kell tenned, hogy olyan legyen a végeredmény, amit mindig is szerettél volna. Pontosan ezt adja meg számodra egy egyéni sminktanácsadás. Személyre szabottan megismertet a teendőkkel, időhatékonyan felruház a hibátlan megjelenés hatalmával.

Egy kis tanulással megannyi mumustól szabadít meg a mindennapok során

Egy percre gondolj bele, nem lenne jobb, ha a színház előtt nem görcsbe rándult gyomorral kéne az óra kattogását hallgatva igazítani a szemsminkeden, a tükör sarkában a párod fürkésző tekintetével? Nem lenne jobb, ha nem a csajok „elindultál már?” üzeneteit figyelve próbálnád jól-rosszul meghúzni a tusvonalat? Ha a válaszod igen, akkor az óráimat neked találták ki.

Ne feledd, a megfelelő oktatással a hátad mögött a szép smink elkészítésének:

 • Nem kell bonyolultnak lennie
 • Nem kell szenvedést okoznia
 • Nem kell értékes időt elvennie a napodból, ha tudod mit és hogyan használj.

Kipróbálod?

Tetszett, amit olvastál? Jelentkezz be egy tanfolyamra néhány kattintással!

Ha szeretnél időpontot foglalni egy egyéni sminktanácsadásomra kattints, és használd megrendelő űrlapomat! Sminkelj magabiztosan, saját stílusodban. Oktatások zavaró csoport nélkül.

Sminktanácsadás időpontfoglalás 

Mitől több nálam egy tanácsadás mint máshol?

Nézz bele!

Miért több az egyéni tanácsadás, mint egy csoportos óra?

Tetszett, amit olvastál? Jelentkezz be egy tanfolyamra néhány kattintással!

Ha szeretnél időpontot foglalni egy egyéni sminktanácsadásomra kattints, és használd megrendelő űrlapomat! Sminkelj magabiztosan, saját stílusodban. Oktatások zavaró csoport nélkül.

Sminktanácsadás időpontfoglalás 

Galéria

Ismerkedj meg tanácsadásaim világával!

Oktatási csomagok

Reggeli trükkök

26.000 Ft-

Az igéző tekintet titkai

45.500 Ft-
 • 7 órás egyéni sminktanfolyam
 • Zavaró csoport nélkül
 • A saját személyiségedhez, arcodhoz igazítva
 • Friss és szép nappali smink technikák
 • Szép alkalmi smink technikák
 • Füstös smink
 • Rendelj pár óra szépséget magadnak!

Az elegancia fortélyai

65.000 Ft-
 • 10 órás egyéni sminktanfolyam
 • Zavaró csoport nélkül
 • A saját személyiségedhez, arcodhoz igazítva
 • Friss és szép nappali smink technikák
 • Szép alkalmi smink technikák
 • Füstös smink
 • Ajakhangsúlyos smink
 • vagy a Szép tusvonal fogásai
 • Rendelj pár óra szépséget magadnak!

Extra: Shoppingolj a sminkeseddel

10.000 Ft-
 • 1 órás közös vásárlás
 • Fontos!
 • Csak a 10 órás egyéni tanfolyam résztvevőinek választható szolgáltatás
 • Ha nincs időd beszerezni a megbeszélt sminkeszközöket,
 • vagy úgy érzed elvesznél a boltok forgatagában.
 • Rendelj pár óra szépséget magadnak!

A www.renatagali.com oldalon cookie-kat használunk, a jobb felhasználói élmény érdekében. Kérjük engedélyezd a használatukat! További információk

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás